Baderomsfliser

Nettflis.no har et stort utvalg av italienske og spanske fliser til bad. Hos oss finner du første-
klasses baderomsflis til Norges beste priser.

Når du skal velge baderomsfliser er det bl. a. viktig å bruke gulvfliser som tåler varmekabler og som har et lavt nok vannoppsug. Det vil si at de egner seg til våtrom og tilfreddstiller Norske krav. Om du bruker fliser på veggene i baderommet kan det gjerne brukes fliser med litt høyere vannoppsug.

Gulvet på et bad bør være sklisikkert og vi kan anbefale å bruke en baderomsflis med en røffere overflate. For eksempel matte fliser som også er glasserte. For å gjøre renholdet enklere er det mest praktisk med glatte fliser til veggene på badet.

Nettflis.no tilbyr deg et stort utvalg baderomsfliser fra Italia og Spania til Norges beste priser. Og det gjør vi med glede, hele året. Du vil også bli hyggelig overrasket når du oppdager at vi har like lave priser og like god kvalitet på tilleggsprodukter som; fliselim, fugemasse og membran. Sluttsummen blir da enda lavere. Vi har også prisgaranti på alle våres produkter.

GRATIS VAREPRØVE
Du kan bestille inntil 4 gratis og ulike vareprøver som du får fritt tilsendt, vi håper det skal bidra til å gjøre en handel hos oss både trygg og forutsigbar. Det gir deg muligheten til å kunne se om farge, overflate og ikke minst kvalitet stemmer med dine preferanser - FØR du kjøper!